KUNDER

KUNDER & PARTNERS

VÅRA KUNDER & PARTNERS

KUNGLIGA TEKNISKA HÖGSKOLAN / SWEDBANK / IKEA CENTRES / LANDSKRONA ENERGI AB / RADISSON BLU / VAN AMEYDE / EMRAHUS/ CASINO COSMOPOL / MODERNA FÖRSÄKRINGAR / NÄMNDEMANSGÅRDEN / AFRY / VARDAGSHJÄLTEN / HANKEN I HELSINGFORS/ SMURFIT KAPPA / LANDSKRONA BOIS / HELSINGBORGS KONSERTHUS / LÄNSFÖRSÄKRINGAR / BONZUN / STOCKHOLMS UNIVERSITET / INSIGHT CONSULTING

Ninfea referens Radisson Blu

RADISSON BLU LUND

Anna Blomqvist - General Manager -Radison Blu Lund


"Med skön energi och proffsigt genomförande skapade ni några mycket fina dagar tillsammans med hela vår personalstyrka på hotellet. Ni lyckades fånga såväl företagets egna kärnvärde och satta mål, såväl som varje medarbetares unika personlighet.
Kunskaperna vi fått om oss själva och våra kollegor kommer vi ha god användning av, både vid bemötandet av våra gäster och varandra. Med er hjälp har vi kommit ett steg närmre våra mål.

Med fulladdade batterier tar vi oss nu från arbetsplats till lyckoplats!

Stort tack för ert engagemang"MODERNA FÖRSÄKRINGAR


"Tack för du hjälpte oss skapa en tydlig gemensam målbild. Bättre förståelse för mig och andra i gruppen och hur vi ska använda våra styrkor tillsammans. Tack för de bästa ledardagarna vi har haft. Vi har en tydlig riktning, vi är positiva och mer enade än någonsin"


Ninfea referens Moderna försäkringar
Ninfea referens IKEA

IKEA CENTRES


”Önskar mer tid med er och jobbat mer och diskuterat inbördes, delat erfarenheter och åsikter. Det gav energi - jättebra:-)”

PRIVAT COACHING 

Camilla


"Professionellt ut i fingerspetsarna. Strukturerat och engagerat. Kan varmt rekommendera Marika och Ninfea"


Ninfea referens Camilla privat coachning
Ninfea referens Landskrona Energi

LANDSKRONA ENERGI AB


"Ninfea har hjälpt oss att ta fram vår vision och värderingar. Genom aktivt arbete med ledningsgruppen, ledare och medarbetare har de varit med och skapat fördjupad förståelse för deras inre drivkrafter, vilket skapat vinnande team och ledarutveckling. Vi har samarbetat med Ninfea i 2 år där de har arbetat på organisationsnivå såväl som individnivå med coachning, grupputveckling, strategier och stresshanteringsplaner med hjälp av Bonzun. Fördelen med samarbetet över tid har varit att de känner till vår verksamhet och behov, vilket gör att de har en förståelse för var i organisationen och när i tiden de kan hjälpa till. Ninfea är ett företag med ägare som är naturliga initiativtagare och problemlösare med viljan att göra positiv skillnad.”

VARDAGSHJÄLTEN


"Vi har anlitat Ninfea Ledarutveckling kontinuerligt under en längre tid. Deras otroliga engagemang, professionalism och förmåga att få större förståelse för varandras olikheter och styrkor har varit till stor hjälp i vårt dagliga arbete. Ninfea har hjälpt oss att få en bättre kommunikation, tydligare målbild och härligt positiva medarbetare. Vi kan varmt rekommendera Ninfea både för individuell utveckling och för att få gruppdynamiken att fungera på ett ännu bättre sätt. "


Ninfea referens Vardagshjälten

VILL DU VETA MER?

KONTAKT


E-Post: info@ninfea.se


Tel.: 072 555 02 30


Linkedin: Ninfea


Följ oss på Facebook & Instagram